+358 44 058 6363 | Syväraumankatu 12 Rauma Finland

Radiofrekvenssihoidot

Fractora kiinteytyshoito ja  Bodytite – Facetite – Necktite rasvaimut

Fractora kiinteytyshoito

Ellei halua kirurgista kasvojen kohotusleikkausta, voi harkita myös Fractora radiofrekvenssihoitoa (RF-hoito). Hoidettava alue puudutetaan ensin voiteella.

Hoidossa aiheutetaan pienillä neuloilla mekaaninen mikrotrauma hoitoalueelle, ja lisäksi bipolaarinen RF-virta lämmittää ihokudoksen, jolloin mikroarpi ylettyy laajemmalle. Toisaalta koko hoitoalueella ’lämpöshokki’ saa sidekudossolut heräämään: teho perustuu niiden tuottamien kollageenin ja elastiinin lisääntymiseen hoitojen aikana ja niiden jälkeen ihossa ja ihon alla. Hoitoa voi tavallaan verrata fraktionaaliseen laserhoitoon, mutta Fractorassa RF-virta hoitaa tehokkaasti myös hoitopisteiden välistä ihoaluetta.

Tehokas hoito esimerkiksi hamsteripusseihin, kaksoisleukaan ja ihon ryppyihin. Päinvastoin kuin HIFUhoitoa, tätä suositellaan myös yli 60-vuotiaille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi annetaan yleensä 3 hoitoa 2-4 viikon välein ja tehostushoidot 1-2 kertaa vuodessa jatkossa.

Hoidosta toipuu heti, ja paluu arkeen on välitön. Kasvot saattavat punottaa 1-2 vuorokautta.

Alla olevissa kuvissa on saavutettu Fractora-hoidon optimaalinen tulos

fractora tulos
Ennen ja jälkeen
Fractora tulos
Ennen ja jälkeen
fractora tulos
Ennen ja jälkeen
fractora tulos
Ennen ja jälkeen

Bodytite/Facetite/Necktite rasvaimut

Hoidot soveltuvat erityisen hyvin alueille, joissa on ylimääräistä rasvaa ja ylimääräistä ihoa. Tumesenssi-paikallispuudutus poistaa kiputunnon ja hoito on polikliininen. Hoidossa ihoon tehdään pieni reikä, jonka kautta hoitopää viedään ihon alle. Radiofrekvenssivirta (RF) kuumentaa rasvakudoksen ja sitä on helpompi poistaa imulla. RF myös vaikuttaa ihoon kiristävästi, jolloin alueen iho ei jää epätasaiseksi.

Hoidon jälkeen pidetään puristavaa sidosta muutama viikko, koska turvotuksia esiintyy yleensä reilusti. Iho kiristyy heti hiukan, mutta lopullinen kiristyminen tapahtuu 3-12 kk kuluessa kollageenin määrän lisääntyessä ihossa.

Kasvojen alueella kaksoisleuka ja hamsteripussit ovat yleisiä hoidon kohteita. Vartalon alueella jenkkakahvat, olkavarren roikkuva liikakudos ja raskauden jälkeinen roikkuva alavatsa, ovat muita yleisiä hoitoalueita.

Komplikaatioita esiintyy vähän. Yleisimpiä ovat voimakas turvotus ja isot mustelmat ja toimenpidealueen tulehtuminen.

Alla olevissa kuvissa on saavutettu hoitojen optimaalinen tulos

bodytite tulos
Ennen ja jälkeen
Ennen ja jälkeen
bodytite tulos
Ennen ja jälkeen
Ennen ja jälkeen
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
Close Menu