+358 44 058 6363 | Syväraumankatu 12 Rauma Finland

Uutisia

26.11.2018

Nimitys

Viime viikolla LA&HA Academy, joka on yksi merkittävimpiä laserhoidon yksityisiä koulutusorganisaatioita maailmassa, nimitti tohtori Mitrofanoffin ’Expert Lecturer’ -luennoitsijaksi. Nimitys perustuu Mitrofanoffin aktiiviseen rooliin gynekologisen laserhoidon organisoimisesta Suomessa turvalliseksi, gynekologisen ammattilaisen toteuttamaksi vaihtoehdoksi muille hoidoille. Merkittävänä pidettiin myös Mitrofanoffin tieteellistä kiinnostusta tapausselostuksen julkaisemisessa ja hänen tulevasta suuremmasta laserhoidon tutkimusprojektistaan.

 

30.6.2018

Juliet Lift alakasvojen kohotus RF-tekniikalla

Juliet Lift on Veronalaisen plastiikkakirurgin, Paolo Rovattin, kehittämä menetelmä, jossa  käytetään RF-rasvanpoistotekniikkaa. Toimenpiteellä hoidetaan mm hamsteripusseja, kaksoisleukaa, kalkkunakaulaa, eli alakasvoihin kertynyttä ylimääräistä rasvakudosta, joka on melko yleistä ja vaikeahoitoista ’kevyin menetelmin’ ilman arpia. Ennen tätä on usein ainut vaihtoehto pitkäkestoiseen tulokseen ollut kirurginen kohotus, josta toipuminen vie pitkän ajan.

Klinikkamme on Suomessa ensimmäinen ja ainoa, joka antaa hoidon täsmälleen kuin sen keksijä Paolo Rovatti. Olemme tiimimme kanssa Paolon Veronan klinikalla harjoitelleet menetelmää hänen kanssaan. Omien hoitojemme tulokset ovat olleet hyviä. 

 

– Lasu

7.6.2018

Suonikohjuhoidot nyt myös meiltä!

Jo nyt voimme hoitaa vaahdolla suonikohjuja ja oletettavasti kesän lopussa myös lasertekniikalla. Menetelmät ovat uudenaikaisia ja tapahtuvat paikallispuudutuksessa. Tutkimusta ennen tehdään lääkärintarkastus ja alaraajan laskimot tarkastetaan väridopplerilla. Vaahdotus kestää puoli tuntia, mutta lasersuonikohjuissa menee helposti 2-3 tuntia. Hoidon jälkeen pääsee heti kotiin. 

– Lasu

20.4.2018

Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Kuun vaihteessa uudistumme myös tietopainotteisesti – osallistumme Lontoon ESAG-kongressiin, jossa perehdytään naisen intiimikirurgian uusimpiin hoitomuotoihin. Viime vuodesta kokous on kasvanut kaksipäiväisestä kolmipäiväiseksi, ja luentoja on peräti 10 tuntia päivässä.

Mukana on jälleen kansainvälisesti arvostettuja nimiä kuten Marco Pelosi nuorempi ja vanhempi, Red Alinsod ja kokouksen priimusmoottori, Lontoon Alexander Bader.

Palaan asiaan, kun voin kertoa, mitä uutta klinikallemme on tiedossa tämän informaatiopaketin jälkeen.

– Lasu

Tohtoripalvelu Itu
Close Menu