+358 44 058 6363 | Syväraumankatu 12 Rauma Finland

Klinikka ja vastaanotot

Rauman klinikalla pidämme vastaanottoa ja suoritamme gynekologisia ja esteettisiä toimenpiteitä.

Gynekologian yleisiä tutkimuksia ovat ultraäänitutkimukset, kolposkopiat ja virtsarakon tähystykset. Esteettisistä hoidoista mm. botuliinihoidot, täyteainehoidot ja monipuoliset laitehoidot ovat erikoisosaamistamme.

Leikkaussalissa teemme vaativia toimenpiteitä kuten laskeumaleikkauksia, esteettisen gynekologian korjaavia toimenpiteitä, rasvaimuja ja silmän luomileikkauksia. Suonikohjuja hoidamme vaahdottamalla sekä laserhoidolla. 

Tohtoripalvelu Itun henkilokunta
Lasarus Mitrofanoff ja Svetlana Remshu
Leikkaussalissa suoritetaan muunmuassa intiimikirurgiaa
Leikkaussalimme täyttää uusimmat turvallisuusstandardit

Leikkaussali

Leikkaus on ainutkertainen tapahtuma. On suuri merkitys, missä ympäristössä ja millaisilla ihmiskontakteilla kokonaisuus hoidetaan. Rauman klinikan yhteydessä on oma viihtyisä leikkaussali, joka täyttää uusimmat turvallisuusstandardit. Polikliinisissa leikkauksissamme toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa. Sen jälkeen pääsee itse siirtymään toipumishuoneeseen, jossa seurataan muutama tunti. Polikliinisen toimenpiteen jälkeen toipuminen on nopeampaa kuin nukutuksen tai selkäydinpuudutuksen jälkeen. Kipu leikkauksen aikana on harvinaista. Lääkäri ja muu henkilökunta säilyy samana koko hoitotapahtuman ajan. Toipilasaikana yhteydenpito on helppoa ja asioita hoitaa tuttu lääkäri ja henkilökunta

Lasarus Mitrofanoff

Mitrofanoff on viimeiset 10 vuotta perehtynyt erityisesti ns. gynekologiseen alatiekirurgiaan, esteettiseen kirurgiaan ja esteettiseen lääketieteeseen. Hän on väitellyt tohtoriksi vuonna 1995. Mitrofanoff hyödyntää hoidoissaan myös uudenaikaisia menetelmiä ja teknologioita. Hän on saanut kiitosta helposta lähestyttävyydestään ja inhimillisestä suhtautumisestaan vaikeisiinkin ongelmiin. Asiakkaat tuntevat hänet ’lääkäri Lasuna’.

Lasarus Mitrofanoff esteettisen gynekologian asiantuntija
Tohtoripalvelu Itu henkilokunta

Henkilökunta

Tervetuloa välittävään hoitoon. Tärkein arvomme, humaani suhtautuminen ihmisiin, kumpuaa sydämestä. Haluamme osata asiamme, siksi kouluttaudumme jatkuvasti kongresseissa. Tinkimätön ote työtehtävien suorittamiseen on meille ominainen sisäisen yrittäjyyden piirre. Se näkyy tavoissamme palvella ihmistä hyvin joka hoidon vaiheessa. Lue lisää hoitajistamme.

Close Menu