+358 44 058 6363 | Syväraumankatu 12 Rauma Finland

Tohtoripalvelun hoitajat

Svetlana Remshu

Svetlana Remshulla on taustalla sairaanhoitajaopintoja Petroskoissa 1990-luvulla. Hän muutti Suomeen vuonna 2003 ja Raahen porvari- ja kauppaoppilaitoksessa hän suoritti merkonomin tutkinnon 2013. Yrittäjän ammattitutkinto on Winnovasta vuodelta 2015. Svetlana valmistui kosmetologiksi Turun Beauty Institutesta (Winnova) 2018. Svetlana puhuu suomea ja venäjää.

Svetlana Remshu

Alena Remshu

Alena Remshu on suorittanut lähihoitajan tutkinnon Stadin Aikuisopistossa ja erikoistunut hammashoitajaksi 2015. Tällä hetkellä hän opiskelee Metropolia Ammattikorkeakoulussa suuhygienistiksi ja valmistuu keväällä 2019. 

Alena on työskennellyt pääkaupunkiseudulla julkisella ja yksityisellä sektorilla. Hän on tehnyt mm. satoja hampaanvalkaisuja Helsingissä ja Raumalla. Alena käy aktiivisesti erilaisissa koulutuksissa, lukee ja etsii uutta tietoa kiinnostavista aiheista.

Lasarus Mitrofanoff on kouluttanut Alenan avustamaan vaativissa gynekologian ja esteettisen gynekologian alatieleikkauksissa.

Tervetuloa Alenan hoitoon joko hampaanvalkaisuun tai toimenpiteeseen.

Alena puhuu suomea, venäjää ja englantia.

Alena Remshu

Marika Sosala

Marikalla on taustalla kätilön tutkinto Rauman ammatti-instituutista vuodelta 1995. Sen jälkeen hän toiminut mm. kätilönä, päiki-yksikön hoitajana, naistentautien poliklinikan ja äitiyspoliklinikan hoitaja ja meillä Tohtoripalvelussa sairaanhoitajana ja leikkaussaliavustajana gynekologisissa polikliinisissa toimenpiteissä. 


Marikan tapa tehdä töitä on tinkimätön tarkkuus. Hänen ihmisläheisyytensä saamme työkavereina kokea päivittäin, ja yhtä humaani suhtautuminen hänellä on kaikkiin potilaisiinsa.

Marika puhuu suomea ja englantia.

Marika-Sosala
Close Menu